Registrer Logg inn

26. november 2009
Geir på tur
By Lars Myklemyr @ 14:27 :: 873 Views :: 7 Comments

Det begynner å tikke inn noen bilder fra Geir selv om det rapporteres om trasige MMS-forhold. Meldingene så langt er at dette rett og slett er en kjempetur :-) Motatte bilder ligger her.

Oppdatert 30.november

26. november 2009
Gratulasjoner til Lillehammer
By Lars Myklemyr @ 00:35 :: 870 Views :: 6 Comments

AMCK gratulerer Mai masse med bursdagen i dag. HURRA!!!

24. november 2009
Pubkveld på klubbhuset
By Lars Myklemyr @ 22:14 :: 794 Views :: 9 Comments

Fredag 11.desember samles vi til en FørHjulsPubkveld på klubbhuset. Kanskje vi kan få Geir til å fortelle om, og vise bilder fra, sin pågående Afrikatur.

Se dette arrangementet på facebook

24. november 2009
Kodelås på klubbhuset
By Lars Myklemyr @ 09:42 :: 788 Views :: 8 Comments

Vi har nå byttet låssystem på klubbhuset. Ytterdøra er utstyrt med kodelås. For å åpne dør tast: *NNNN**1* og for å stenge: *NNNN**0* (Medlemmer vil få kode tilsendt på SMS, vær forberedt på at koden vil endres etter f.eks utleie)

I denne anledning skal ALLE levere inn sine ordinære nøkler innen 31.12.2009 (Leveres på huset) for å få tilbake innbetalt depositum.

18. november 2009
Video på våre hjemmesider
By Lars Myklemyr @ 14:06 :: 800 Views :: 8 Comments

Da har vi så smått begynt å publisere videoer via våre hjemmesider. Det er laget en egen meny på dette i hovedmenyen. Videoene blir ikke lagt på vår server men vi linker de inn fra YouTube.  Lars har lagt inn et par og de ligger her. Ellers har vi "rappet" et par andre (fra Pekailltreff) via YouTube.

17. november 2009
Pekailltreffet 2010
By Lars Myklemyr @ 12:44 :: 826 Views :: 8 Comments

Da er datoen for Pekailltreffet 2010 bestemt. Årets happing finner sted 20-22 august. Du finner mer info her og invitasjonen finner du her. Vi ønsker ALLE hjertelig velkommen til Averøya denne helga!

Rydd plass i kalenderen godtfolk :-)

17. november 2009
Nytt FlerHjulsFartøy på Holmen vår
By Lars Myklemyr @ 09:36 :: 853 Views :: 9 Comments

Når musevisa setter inn blir det litt utrygt med 2 hjul. Egil Ove, Arnt Olav og Kjell Magne har tatt konsekvensen av det og gått til innkjøp av TreHjulsSykkel. Dette bygget er kjent på disse trakter da det tidligere har gått (og er konstruert) i Elnesvågen. AMCK gratulerer og konstaterer at med alkohol følger det gode ting :-)

13. november 2009
AMCK ønsker Geir God Tur
By Lars Myklemyr @ 18:35 :: 2935 Views :: 49 Comments

Vår nyvalgte leder starter på sin MC-tur til Afrika i kveld. Målet er Sør-Afrika og Namibia, og de målene nås greit siden han skal kjøre BMW GS :) Vi håper på at det dukker opp bilder her inne etterhvert. GOD TUR! Turen arrangeres av mcReiser.no og de har bilder fra tilsvarende tur her.

13. november 2009
"Nye" Koster i AMCK
By Lars Myklemyr @ 11:05 :: 748 Views :: 8 Comments

Den 7. november ble det avholdt Årsmøte i AMCK. Vi takker det gamle styret og ønsker det nye lykke til. Oversikt over vervene kommende år ser du her. For innloggede medlemmer kan du se Årsmelding og regnskap under dokumentbibliotek (årsmøtereferat og nye vedtekter kommer snart)

12. november 2009
AMCK gratulerer Rolf Ivar med bokutgivelse!
By Lars Myklemyr @ 10:47 :: 749 Views :: 8 Comments

Det er nok ikke hver dag at et medlem i AMCK gir ut bok (og det skal vi være glade for :-)) Boken handler selvfølgelig om motorsykkel  Et eksemplar er ventet på klubbhuset ganske så snart. Medlemmer i klubben kan kjøpe den med 25% rabatt (Send e-post til amck@neasonline.no hvis du er interessert)

11. november 2009
Høstfest på "Hønhuset"
By Lars Myklemyr @ 02:02 :: 897 Views :: 8 Comments

Lørdag 14.11 inviterer Atlantic til deres årvisse høstfest. Det bruker å være en "happening" med stor stemning og bra liv. Invitasjonen kan du se her. Vi har noen bilder fra samme festen for et par år siden og de finner du her. De som redaksjonen vet har tenkt seg dit er: Lars, Egil Ove, Alf, flere???

Arrangementet finner du også på facebook.

11. november 2009
Hipp hurra for OSS!!!
By Lars Myklemyr @ 00:03 :: 17666 Views :: 119 Comments

Vi tar oss den frihet og gratulererer Averøy MC-Klubb med 32-årsdagen i dag.

10. november 2009
Hedres skal de som hedres bør (eller noe sånt :-))
By Lars Myklemyr @ 10:44 :: 813 Views :: 9 Comments

AMCK gratulerer Trond og Arnt Olav som vinner av 2009-sesongens interne konkurranser. Trond som var suveren i årets Treffkonkurranse (NMCU-skjemaet) og Arnt som har kjørt flest kilometer totalt i løpet av sesongen. Flott innsats gutter

9. november 2009
Vellykket Årsfest
By Lars Myklemyr @ 16:46 :: 963 Views :: 99 Comments

I helgen ble det arrangert Årsfest på klubbhuset. Det ble en bra kveld og AMCK takker medlemmene og ikke minst de tilreisende for en hyggelig kveld. Bilder fra festen finner du her.(Foreløpig bare bilder fra Lars men Egil Ove va der å knipsa me sa sver nykameragreiån sin så det dukker vel opp flere bilder etterhvert)

9. november 2009
Trafikksikkerhetkampanje fra "Down under"
By Lars Myklemyr @ 15:29 :: 778 Views :: 10 Comments

Filmen, med Mick Doohan, som er utgitt av Motor Accident Commission i Australia, viser at ”racing”  ikke har noe på landeveien å gjøre.

Mick Doohan, med sine 5 verdensmestertitler, begynte å kjøre motorsykkel i 1974 og sier i forbindelse med filmen; ” Dersom jeg hadde møtt de hindringene som er på vegen på banen så hadde jeg ikke stått her i dag”. Filmen ser du her

2. november 2009
Diverse Påminnelser
By Lars Myklemyr @ 10:56 :: 775 Views :: 16 Comments

Minner om årsmøte på huset i morgen 3.november kl 18:30. Innkalling finner du her.

Ikke glem årsfesten kommende lørdag. Invitasjon finner du her. Påmelding kan gjøre her på hovedsiden.

Rapporter inn km.stand (Kan gjøres her) og lever treffskjema (NMCU) til Lars. (Årsmøte er en fin anledning til dette)

Nye bilder
IMG_0994

Betingelser for bruk | Uttalelse om privatliv | Copyright 2007 by AMCK Mail: lars.myklemyr@hotmail.no